Over ons

Over Ons

Als C&E Uitzendbureau streven wij ernaar om een stabiele basis te vormen voor zowel onze werknemers als de bedrijven waar de werknemers geplaatst worden.

Dit betekent dat beide partijen zich geen zorgen hoeven te maken over arbeidsvoorwaarden en andere bureaucratie – dat is ons werk.

C&E Uitzendbureau is ontstaan uit de noodzaak om vooral Poolse werknemers kennis te laten maken met Nederlandse bedrijven. C&E werd geïntroduceerd gebaseerd op de wens om diversiteit toe te voegen aan het typen medewerkers die we te bieden hebben en om onze diensten uit te breiden naar bedrijven.

Terwijl de meeste werknemers van C&E werken volgens de regels en de voordelen van de onderneming waar zij zijn ingehuurd, voor C&E gebruiken we de Nederlandse NBBU CAO.

Afhankelijk van uw wensen kunt u dus terecht bij C&E
Uitzendbureau, wetende dat de kwaliteit in beide gevallen even hoog is.

Wij gaan nergens heen

Juist ons diverse aanbod en ervaring zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. U bent daarom vrij om eerst één of enkele werknemers aan te nemen, om dit aantal vervolgens aan te vullen wanneer u tevreden bent over onze samenwerking.

Kies voor een betrouwbare oplossing

Lees op de homepage in welke gevallen een uitzendbureau voor u de geschikte oplossing kan zijn, of neem contact met ons op zodat we u persoonlijk advies kunnen geven.

Eerlijke tarieven

Wij hoeven niet het onderste uit de kan en bieden eerlijke prijzen

Eerlijke tarieven

Wij zijn erg voordelig in vergelijking met andere uitzendbureaus

Gedreven medewerkers

Wij zenden alleen mensen uit die echt willen werken

Gedreven medewerkers

Wij selecteren onze krachten zorgvuldig

Snelle reactie

Wij houden van tempo maken en zetten u als klant voorop

Snelle reactie

Wij passen ons aanbod aan op de behoeften van de klant

Schaalbaarheid

Geen minimale inleeneis, wij bewegen moeiteloos met u mee

Schaalbaarheid

Wij snappen dat u niet elke dag even veel krachten nodig heeft

Vacatures

Warehouse medewerker
Wil jij een bijdrage leveren aan het leveren van miljoenen wereldwijde pakketten per dag? Voor onze klant uit Eindhoven zoeken wij nog magazijnmedewerkers...
Eindhoven
2300
30 uur per week
Teeltmedewerker Champignons
Voor verschillende champignonfabrikanten in Kerkdriel en Hoenzadriel zijn wij op zoek naar gemotiveerde teeltmedewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken ...
Kerkdriel
1950
40 uur per week
Machine operator slibontwatering
Wij zoeken operators voor het bedienen van onze mobiele centrifuges en zeefbandpersen waarmee we slibstromen ontdoen van een grote hoeveelheid water. Deze ontwateringsinstallaties worden ingezet...
Hedel
2350
40 uur per week
nl_NLNederlands