Werken bij C&E

Werken bij C&E uitzendbureau, hoe zit dat nou?

Bij C&E uitzendbureau proberen we jouw zorgen weg te nemen. Jij wil je natuurlijk helemaal niet bezighouden met huisvesting, regelen van vervoer en randzaken zoals verzekeringen en contracten. Dat doen wij allemaal voor je. C&E uitzendbureau regelt huisvesting, regelt jouw vervoer, en zorgt ervoor dat je een aanspreekpunt hebt voor eventuele vragen. Dit allemaal zodat jij je lekker met je werk bezig kan houden.

Stap 1: Solliciteren

Jouw proces begint natuurlijk bij je sollicitatie. Bij C&E kijken we naar jouw sollicitatie, en beslissen we welk werk het beste bij jouw wensen en capaciteiten past. Wij hebben werk in uiteenlopende branches, we doen ons best om iets te vinden wat echt bij jou past. Werk waar jij energie (en geld) van krijgt!

Stap 2: Contract tekenen

Als we een passende job hebben gevonden, nodigen we je uit op kantoor om jouw contract te tekenen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt, zoals het salaris, de werktijden, informatie over wat we van je verwachten en ook wat jij van ons mag verwachten. Als jij akkoord gaat met het contract, kan je snel aan de slag en geld verdienen!

Stap 3: Je eerste dag                                       

Op je eerste dag ga jij met een groep ervaren jongens mee. Het busje of de personenauto is al door C&E uitzendbureau geregeld. Zo kan jij van hen leren hoe je het werk uit moet voeren. Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat je even de tijd nodig hebt om te wennen aan het werk. Dat is helemaal niet erg! Jouw begeleiders gaan proberen om jou zo snel mogelijk te laten wennen aan je nieuwe werkomgeving.

Stap 4: Ervaring opdoen

Op een gegeven moment kun je natuurlijk met het werktempo van de rest van je collega’s mee. Dan is het de bedoeling dat jij weer de nieuwe werknemers helpt met het leren van de werkzaamheden. Als je goed werk levert is er van alles mogelijk! Je kan bijvoorbeeld promotie krijgen binnen je werk. Dan krijg je natuurlijk ook meer geld.

Verdere informatie:

Salaris: Minimaal €11,51 + 8,33% vakantiegeld wanneer je in de champignons of fruit gaat werken. Per jaar ga je twee keer omhoog in je salaris. In onze magazijnen kun je zelfs €14,00 + vakantiegeld gaan verdienen.  

Vakantiedagen: 24 per jaar, maar als je meer vakantie wenst is dit altijd bespreekbaar.

Werkzaamheden: Variërend, we hebben werk in de logistieke sector, de agrarische sector, in magazijnen, en meer. We vinden zeker iets wat bij jou past. Bekijk onze homepagina voor meer informatie over de werkzaamheden.

nl_NLNederlands